EXIT: Nova imena Dance arene

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT: Nova imena "Dance arene"

Čuvena "Dance arena" objavila je nova imena koja će nastupiti na ovogodišnjem festivalu "Exit". Na "Arenu", između ostalih, dolaze i "Mind Against", "Disciples", Kataneo i Saiz.

Prvi put na ovim prostorima će nastupiti popularni italijanski tech-house duo "Mind Against", dok će dublje note donijeti i rijetko viđeni "Back2back" duo, koji čine argentinski maestro Hernan Kataneo i španski inovator Henri Saiz. Iste večeri na "Arenu" dolazi i londonski trio "Disciples". >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Nema sumnje da će pravo usijanje za DJ pultom donijeti istinski virtuoz i nepogrešivi majstor miksa Džejms Zabiela. Tehnički savršeni setovi donijeli su mu poštovanje kolega na svim meridijanima. Festival "Exit" ove godine će biti održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.