EVROPOL RAZBIO OPASNU KRIMINALNU GRUPU: Hapšenja širom Evrope, slobode je do sada lišeno 38 ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 13:17

EVROPOL RAZBIO OPASNU KRIMINALNU GRUPU: Hapšenja širom Evrope, slobode je do sada lišeno 38 ljudi

Kriminalna grupa se bavila trgovinom ljudi

Evropol je danas saopštio da je u Francuskoj, Rumuniji i Moldaviji uhapšeno 38 lica zbog sumnje da su pripadnici kriminalne organizacije koja je krijumčarila i eksploatisala radnike migrante, prenosi Rojters.

Policija iz sve tri zemlje učestvovala je u razbijanju ove organizovane kriminalne grupe koja se tereti da se bavila krijumčarenjem migranata, trgovinom ljudima radi eksploatacije radne snage, prevarama sa dokumentima, socijalnim naknadama i pranjem novca,navodi se u saopštenju Evropola, prenosi agencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trgovali migrantima - uhapšeno 38 ljudi

Izvor: B92, 25.Feb.2021

Hag -- Evropol je danas saopštio da je u Francuskoj, Rumuniji i Moldaviji uhapšeno 38 lica...Oni su uhapšeni zbog sumnje da su pripadnici kriminalne organizacije koja je krijumčarila i eksploatisala radnike migrante...Policija iz sve tri zemlje učestvovala je u razbijanju ove organizovane kriminalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.