EVO ZAŠTO JE OTAC UČESTVOVAO U UBISTVU MALE VANJE! Otkriven JEZIV motiv nezapamćenog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 12:18

EVO ZAŠTO JE OTAC UČESTVOVAO U UBISTVU MALE VANJE! Otkriven JEZIV motiv nezapamćenog zločina

Otac umešan u ubistvo male Vanje, otkriveno i zašto.

Ministar uutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski potvrdio je danas na konferenciji za novinare da je motiv za otmicu i ubistvo maloletne Vanje Đorđevske koristoljublje i da je član porodice umešan u ovo krivično delo kao organizator s ciljem iznude novca od majke.

Spasovski je označio oca maloletne Vanje da je odao informacije otmičarima o tome kada će ona ostati sama kod kuće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ministarstvo unutrašnjih poslova je, u koordinaciji i pod rukovodstvom javnog tužilaštva, tokom protekle noći rasvetlilo slučaj, obezbeđeni su dokazi za ubistvo dve osobe, maloletnice, koja je pronađena zakopana u okolini Skoplja i starije osobe, koji je zakopan u okolini Velesa - rekao je Spasovski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.