EVO ŠTA SE KRIJE IZA DRAME U NOVOM SADU? Ostao bez veće količine novca - sada hoće da se raznese bombom?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 23:10

EVO ŠTA SE KRIJE IZA DRAME U NOVOM SADU? Ostao bez veće količine novca - sada hoće da se raznese bombom?! (VIDEO)

Komšije kažu da u kući preko puta imanja na kom se odvija drama živi majka nesrećnog čoveka.

U Novom Sadu već satima traje drama, nakon što se jedan stariji čovek zabarikadirao u montažnoj garaži na svom imanju u Ulici Nova 2 u Veterniku i preti da će se razneti bombom.

U pitanju je imućan čovek starosti oko 55 godina. Celog života radio je u Nemačkoj, a nedavno je navodno ostao bez velike količine novca. Kruže priče da je novac pozajmio jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati.

Prema nezvaničnim saznanjima novac je dao bez priznanice i ikakvog potpisa i sada ima problem da pozajmljeni novac dobije natrag. Sumnja se da se upravo zbog toga odlučio na ovako dramatičan potez.

Komšije nam kažu da u kući preko puta imanja na kom se odvija drama živi majka nesrećnog čoveka.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Majka živi u kući prekoputa ovog placa. Znamo da je radio u Nemačkoj čitav vek i da se razveo pre nekoliko godina. Pričalo se da je hteo da pokrene biznis sa prodajom automobila, to je ono što znamo - rekle su komšije.

Policija je još pre nekoliko sati blokirala ulaz u ulicu i u ovom trenutku nije poznato da li su pregovarački timovi uspeli da stupe u kontakt sa muškarcem.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.