EVO ŠTA SE DEŠAVA SA BAHATIM GINEKOLOGOM IZ BEOGRADA: Autom nasrnuo na policajca, pa se ovako branio

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 17:31

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA BAHATIM GINEKOLOGOM IZ BEOGRADA: Autom nasrnuo na policajca, pa se ovako branio

Čini se da slučaj bahatog vozača koji je šokirao region polako dobija svoj epilog.

Poznati  beogradski ginekolog (51), koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i koji je, kako je saopšteno, bio pozitivan na kokain, kako se saznaje, saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom, zbog izvršenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom iskoristio svoje zakonsko pravo i nije iznosio odbranu, tužilastvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da ce osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja propisana kazna zatvora preko pet godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, što je rešenjem suda i određeno.

U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, on se preksinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Inače, reč je lekaru, poznatom ginekologu, koji vodi luksuzan život.

Na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa putovanja, iz otmenih restorana, sa utakmica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GINEKOLOGU ODREĐEN PRITVOR Na kokainu "mercedesom" odgurivao policajca, u tužilaštvu ZANEMEO

Izvor: Blic, 21.Maj.2023

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Milanu B.(51) zbog izvršenja krivičnog dela - napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.