EVO KO SU MONSTRUMI: Muškarac (74) UMRO zbog POLNOG ZLOSTAVLJANJA, godine NAPASNIKA sve šokirale

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 12:57

EVO KO SU MONSTRUMI: Muškarac (74) UMRO zbog POLNOG ZLOSTAVLJANJA, godine NAPASNIKA sve šokirale

Dežurni tužilac je nadložio obdukciju sa toksikologijom.
Više javno tužilaštvo u Beogrdu obavešteno je 4. februara o smrti muškarca (74) u KPZ Padinska skela, nakon čega je dežurni tužilac naložio obdukciju sa toksikologijom.
Nakon prijema obrukcionog nalaza 8. marta, koji je pokazao da je umro nasilnom smrću, nakon višednevnog maltretiranja i prebijanja, postupajući tužilac je naložio hapšenje osumnjičenih, za koje se ispostavilo da su delili ćeliju sa preminulim čovekom.
Osumnjičeni koji su u vreme izvršenja krivičnog dela svi imali po 20 godina, saslušani su 14. marta u VJT u Beogradu nakon čega im je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.