EVO KAKO JE PRONAĐEN OTAC MONSTRUM! Pokušao da se sakrije, ali ga je odao jedan uređaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 11:16

EVO KAKO JE PRONAĐEN OTAC MONSTRUM! Pokušao da se sakrije, ali ga je odao jedan uređaj

Potraga trajala 4 dana

Uroš Pašajlić (38), koji je uhapšen juče na Karaburmi zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, lociran je pomoću baznih stanica mobilnog telefona.

- Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je 4 dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Osmogodišnja devojčica koja je pronađena u stanu na Zvezdari u teškom stanju koje je posledica dugog zanemarivanja.

Slučaj je otkriven kada je žena sa vidnim teškim povredama na licu otišla u policijsku stanicu i supruga Uroša Pašajlića prijavila policiji. Ona je tada rekla i da Pašajlić duže vreme svoju ćerku drži kao roba, a policija je dete pronašla u teškom stanju. "Otac iz pakla" uhapšen je danas u iznajmljenom stanu na Karaburmi.

Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga - rekao je za Telegraf.rs sagovornih iz istrage.

Pašajlićeva supruga se u policiji pojavila sa razbijenim nosem i podlivom ispod oka.

Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je ustanu devojčica koja ima osam godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatekla stražan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao - dodaje.

Više vesti o ovom jezivom zločinu čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oca koji je kćerku (8) držao zatočenu u stanu otkrio mobilni telefon

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2023

Uroš Pašajlić (38), koji je uhapšen juče na Karaburmi zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, lociran je pomoću baznih stanica mobilnog telefona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.