EVO KAKO JE MAJKA DEČAKA UBICE BILA OBUČENA NA SASLUŠANJU: Posebnu pažnju privukao jedan detalj na kragni

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 13:47

EVO KAKO JE MAJKA DEČAKA UBICE BILA OBUČENA NA SASLUŠANJU: Posebnu pažnju privukao jedan detalj na kragni

Majka se na davanje iskaza u policiji pojavila potpuno sređena, kao da njen sin nije masovni ubica.

Majka dečaka koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, prilikom davanja iskaza u policiji rekla je da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete!

Kako se nezvanično saznaje, ona se na saslušanju pojavila sa potpuno sređena i odmah je zauzela stav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Majku da ste videli na ulici nikad ne biste rekli da je preživela bilo kakvu tragediju, a kamo li da je majka masovnog ubice. Ona je dajući iskaz rekla da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete - kaže dobro obavešteni izvor, piše Republika.

Naime, ona je došla da da iskaz povodom sumnje da je zanemarivala maloletno dete, a pojavila se sa sređenom frizorom i noktima, potpuno našminkana i odevena kao da ide na svečanost. Bila je u kompletu sa belom kragnom na kojoj je sijao broš.

Ispričala je da je bila protiv toga da otac vodi dečaka u streljanu.

- Ona je ispričala da jeste njen sin naučen da puca, ali da nije imala ni trunku sumnje da to može da dovede do ovakve tragedije jer dečak nije pokazivao znake agresije - kaže dobro obavešten izvor.

Dodala je da se neće odreći svog sina, ma koja cena bila, što je šokiralo istražitelje kojima ove reči dugo neće moći da izađu iz glave.

Da podsetimo, učenik sedmog razreda je kobnog jutra došao u školu naoružan očevim pištoljima i molotovljevim koktelima. Po ulasku u školsko dvorišto, a kada je već zvonilo za početak prvog časa, on je prvo pucao u školskog čuvara Dragana Vlahovića i ubio ga. Potom je u holu škole i kabinetu isttorije ubio devetoro đaka, dok je njih petoro ranio, kao i nastavnicu istorije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BLIC" OTKRIVA: KAKO PORODICA DEČAKA UBICE ŠTITI SVOJU IMOVINU Majka obilazi notare sa JEDNIM ZAHTEVOM, a evo šta traži

Izvor: Blic, 14.Jun.2023

Porodica dečaka ubice, na čelu sa njegovom majkom M.K, na sve načine pokušava da zaštiti svoju imovinu, o čemu svedoči i činjenica da je M.K. nakon što je njen sin ubio devet svojih vršnjaka i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" krenula da obilazi notarske kancelarije sa ciljem da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.