EVO DOKAZA DA JE ZORANOV OTAC SVE VREME LAGAO! Pogledajte šta je uživo u emisiji pričao o Jeleninoj prevari

Izvor: Press, 20.Sep.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO DOKAZA DA JE ZORANOV OTAC SVE VREME LAGAO! Pogledajte šta je uživo u emisiji pričao o Jeleninoj prevari

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović posle hapšenja sina Zorana, osumnjičenog za Jelenino ubistvo, potpuno je promenio svoj iskaz. Pre godinu i po dana on je imao samo najlepše reči za snaju Jelenu.
Foto: Telegraf.rs
Vladimir je u maju 2016. godin govorio kako je strašno što je njegov sin u pritvoru, jer su Jelena i on bili kao nokat i meso.
"Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su se voleli. Bili su kao nokat i meso. Ja ne znam kako će on živeti sa ovim i bez nje", rekao je pre godinu i po dana Vladimir Marjanović ispred policijske stanice novinarima, kada je njegov sin zadržan u pritvoru 48 sati. Takođe je pričao da Jelena nije varala njegovog sina i da je bila anđeo.
"Dve stvari vezane za Jecu su me najviše zabolele. Kad su rekli da se švaleriše. Jeca nije stizala ni u kući oko deteta, studio pevanje. I da sam ja rekao kako je ona seljančura, kako nije svetica.. strašne stvari. Mogu da mi kažu šta hoće, da me uvrede, ja nemam odbranu", pričao je Vladimir u maju 2016. godine. Takođe je rekao da su se Jelena i Zoran odlično slagali i da su imali divan brak, što možete videti u nastavku:
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.