EVAKUISANA JOŠ JEDNA GRUPA SRBA! Sleteo i peti avion iz Izraela u Beograd: Situacija je tamo grozna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 23:50

EVAKUISANA JOŠ JEDNA GRUPA SRBA! Sleteo i peti avion iz Izraela u Beograd: "Situacija je tamo grozna!"

Avion je iz Tel Aviva poleteo oko 18.00 časova po našem vremenu

Avion Er Srbije iz Tel Aviva sleteo je nešto posle 21:15 časova u Beograd.

Srpski državljani koji su evakuisani iz Izraela sleteli su danas letom "Er Srbije" na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. . Srpske državljane su na aerodromu sačekali članovi porodice.

Marko Andrić (24) iz Sremske Mitrovice koji je od novembra prošle godine u Izraelu sleteo je sa još desetak građana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije na aerodrom u Beogradu.

- Čekamo našeg Marka. Jedva je uspeo da dođe do aerodroma u Tel Avivu. Situacija je tamo grozna - priča porodica ovog mladića iz Sremske Mitrovice.

Marko Andrić je uspeo da se evakuiše iz Eilata, grada na jugu Izraela. Krenuo je u sredu za Tel Aviv, autobusom. Pet sati putovanja do aerodroma u ratom zahvaćenoj državi i dva dana čekanja na let.

- Prolazili smo na 20 kilometara od pojasa Gaze. Gađali su u blizini, prošli smo i stigli kući, a to je najvažnije - rekao je on.

Ovo je peti avion koji je obavio let između Tel Aviva i Beograda otkako je palestinska militantna grupa Hamas započela napade na Izrael i nakon što je Hamas gađao međunarodni aerodrom "Ben Gurion" kod Tel Aviva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.