Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2023, 09:28

EUFOR u slučaju secesije spreman da interveniše u BiH

AMSTERDAM, BANJALUKA - U slučaju ilegalne secesije jedne od strana potpisnica Dejtonskog sporazuma, EUFOR će u skladu s mandatom Ujedinjenih nacija ako akcije OHR-a ne budu dovoljne intervenisati i implementirati sporazum, navedeno je u jednom od odgovora Vlade Nizozemske na grupu pitanja Odbora za spoljne poslove u parlamentu te zemlje povodom angažovanja 164 nizozemska vojnika u okviru Misije EUFOR-a "Althea".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nizozemska: EUFOR u slučaju secesije spreman da interveniše u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2023

AMSTERDAM, BANJALUKA - U slučaju ilegalne secesije jedne od strana potpisnica Dejtonskog sporazuma, EUFOR će u skladu s mandatom Ujedinjenih nacija ako akcije OHR-a ne budu dovoljne intervenisati i implementirati sporazum, navedeno je u jednom od odgovora Vlade Nizozemske na grupu pitanja Odbora ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.