„ESPN“ објавио најбољих 100 у НБА лиги, Јокић у топ 5 играча лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 18:40

„ESPN“ објавио најбољих 100 у НБА лиги, Јокић у топ 5 играча лиге

Портал „ESPN“ објавио је списак 100 најбољих кошаркаша НБА лиге. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Занимљиво је да је пад доживео Леброн Џејмс, кога „ESPN“ тренутно види као честог најбољег играча лиге, а прошле године био је трећи на овој листи.
Осим њега, у топ 10 налазе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се и Џејсон Тејтум, Кевин Дурент, Џа Морент и Двин Букер.
У првих пет, по први пут у каријери наћи ће се Никола Јокић, а уз њега ће ту бити још и Лука Дончић, Јанис Адетокумбо, Џоел Ембид и Стеф Кари. Међутим, тачан распоред играча од првог до петог места, „ESPN“ још увек није објавио.
Као и сваке године до сада, ова листа изазвала је мно спекулација, а најгласније је она у којој се расправља о томе да ли је Тајрис Макси из Филаделфије заслужио да на листи буде испред Даријуса Гарланда, који је претходне сезоне био апсолутни вођа екипе.
Од српских играча, на листи се поред Јокића налази и Богдан Богдановић, који је тачно на 100. месту.
Maljkovićeva: Pobedile smo veliki tim, igračice zaslužuju svaku pohvalu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „ESPN“ објавио најбољих 100 у НБА лиги, Јокић у топ 5 играча лиге се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.