ESKOBAR U POSETI I BEOGRADU? Iz Stejt departmenta precizirali samo jedno: Zbog ovog često putuje u region

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 07:11

ESKOBAR U POSETI I BEOGRADU? Iz Stejt departmenta precizirali samo jedno: Zbog ovog često putuje u region

Potvrđeno pisanje albanskih medija da će Eskobar od 11. do 13. aprila boraviti u Tirani.

Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan posetiće Albaniju radi redovnih konsultacija, rečeno je Tanjugu u Stejt departmentu.

Time je potvrđeno pisanje albanskih medija da će on od 11. do 13. aprila boraviti u Tirani, dva dana uoči početka kampanje za lokalne izbore koji će se u toj zemlji održati 14. maja.

Na pitanje Tanjuga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li će posetiti i Beograd, u Stejt departmentu nisu precizirali.

- Zamenik pomoćnika državnog sekretara Eskobar često putuje u region i boraviće u Albaniji radi redovnih konsultacija - navedeno je u odgovoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.