ESKOBAR SATERAO KURTIJA U ĆOŠAK: Amerikanac pozdravio odluku o vraćanju zemlje Visokim Dečanima, oglasili se i Rode i Rama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 16:58

ESKOBAR SATERAO KURTIJA U ĆOŠAK: Amerikanac pozdravio odluku o vraćanju zemlje Visokim Dečanima, oglasili se i Rode i Rama (FOTO)

Važan i neophodan korak
Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar pozdravio je danas odluku privremenih institucija u Prištini da uknjiže imovinu manastira Visoki Dečani i naglasio da je to važan i neophodan korak.
- Želim da napomenem da je današnja odluka za Manastir veoma važna, bila je teška, ali neophodna. Zahvaljujemo institucijama na ovom koraku - rekao je Eskobar posle sastanka sa predsednicom privremenih institucija u Prištini Vjosom Osmani, prenosi Koha.
It's finally done🙌🏽
Even though the implementation of the 🇽🇰 @Const_CourtRKS's Decani ruling was long overdue, it marks an important step in 🇽🇰's...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Eskobar i Hovenijer posetili manastir Visoki Dečani

Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 15:50

Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar i američki ambasador u Prištini Džefri Hovenijer posetili su danas manastir Visoki Dečani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.