ERVIN FEJZIĆ (37) UBIJEN U AMERICI: Izrešetan ispred svoje pekare u Lorensvilu, pronađen mrtav na parkingu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 21:20

ERVIN FEJZIĆ (37) UBIJEN U AMERICI: Izrešetan ispred svoje pekare u Lorensvilu, pronađen mrtav na parkingu (VIDEO)

Ubijeni muškarac je poreklom iz Doboja

Muškarac, za kojeg bosanski mediji pišu da je poreklom iz BiH, proglašen je mrtvim nakon što je upucan ispred svoje pekare u američkom gradu Lorensvilu u Džordžiji. Do pucnjave je došlo u subotu ujutru.

Ervin Fejzić (37), za kojeg bosanski mediji pišu da je poreklom iz Doboja u BiH, ubijen je ispred pekare Fejzić Euro, saopštila je policija u nedelju ujutru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Policija je rekla da je Fejzić bio član porodice koja poseduje pekaru.

Policajci su pozvani u pekaru u subotu oko 7 sati ujutro, gde su zatekli 37-godišnjaka na parkingu, nije reagovao, saopštili su nadležni. Policija je saopštila da je Fejzić upucan više puta. Na licu mesta je proglašen mrtvim.

Za sada nije identifikovan nijedan osumnjičeni, a nisu poznate ni okolnosti pucnjave, prenosi Atlanta News First. Istraga je "veoma aktivna", a policija moli sve koji su u subotu ujutro bili u toj da ih kontaktiraju ako imaju bilo kakvu informaciju.

(Srbija Danas/Atlanta News First)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.