ERDOGAN PROSLAVIO 67. ROĐENDAN: Na žurci bile poznate holivudske zvezde, glumci oduševljeni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 15:27

ERDOGAN PROSLAVIO 67. ROĐENDAN: Na žurci bile poznate holivudske zvezde, glumci oduševljeni (VIDEO)

Među njima je bio i Madonin bivši muž

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan proslavio je u petak 67. rođendan, a veliko iznenađenje bila je činjenica što su tom događaju prisustvovale dve mega holivudske zvezde, Džejson Stetam i Džoš Hartnet, a pored toga, turskom lideru čestitke su uputile i druge ličnosti iz sveta muzike i filma iz čitavog sveta.

Među njima su i reditelj i scenarista Gaj Riči i njegova supruga Džeki Ejnsli, producent Ivan Atkinson, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvršni direktor Miramaksa Bil Blok i mnogi drugi.

Erdoganov rođendan obeležen je tokom ceremonije otvaranja Muzeja bioskopa u Istanbulu, čemu su prisustvovali Statam i Hartnet, pa su zajedno sa ostalim okupljenima otpevali i rođendansku pesmu turskom predsedniku u trenutku kada mu je iznošena torta iznenađenja.

Iznenađenje predsedniku priredili su ministar kulture i turizma Mehmet Nuri Ersoj i njegova supruga Pervin, što je Erdogana očigledno obradovalo. On se zahvalio na iznenađenju, a zatim je sa ženom Emine isekao tortu za sve okupljene.

Među onima koji su turskom predsedniku priredili iznenađenje bio je i reditelj i scenarista Gaj Riči, inače bivši muž pop-ikone Madone, zajedno sa svojom sadašnjom suprugom Džeki Ejnsli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.