ERDOGAN ODLUČIO DA SE UMEŠA U RAT: Zatražio sankcije Izraelu - JEDAN ČOVEK se sada pita

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 13:40

ERDOGAN ODLUČIO DA SE UMEŠA U RAT: Zatražio sankcije Izraelu - JEDAN ČOVEK se sada pita

Redžep Tajip Erdogan se danas lično obratio za pomoć Papi Franji

 Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan zatražio je danas od pape Franje da podrži sankcije protiv Izraela, rekavši da će Palestinci biti i dalje masakrirani sve dok međunarodna zajednica ne kazni Izrael.

Tokom telefonskog razgovora sa papom Franjom, Erdogan je, takođe, rekao da bi kontinuirane poruke i reakcije od pape Franje u znak podrške Palestincima bile od velike važnosti za mobilizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrišćanskog sveta i međunarodne zajednice, navedeno je u saopštenju direkcije za komunikacije turskog predsednika, preneo je AP.

Erdogan je tokom razgovora ponovio i poziv međunarodnoj zajednici da preduzme konkretne korake kako bi odvratila Izrael i uputila mu poruku koju zaslužuje, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.