EPILOG TRAGEDIJE U SLOVENIJI! Dečak (2) stradao zatvoren u vrelom autu: Uhapšena majka

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 08:41

EPILOG TRAGEDIJE U SLOVENIJI! Dečak (2) stradao zatvoren u vrelom autu: Uhapšena majka

Majci i njenom partneru određeno je 48-satno policijsko zadržavanje.

Slovenačka policija je uhapsila majku deteta koje je tragično preminulo u pregrejanom automobilu u Svetom Lovrencu i njenog partnera.

Određeno im je 48-satno policijsko zadržavanje. Kako javlja RTV Slovenija radi se o dečaku s nepune dve godine.

- Nikada ne ostavljajte dete u automobilu bez nadzora odrasle osobe. Nikada, ni na minut, ne ostavljajte nikoga u zatvorenom, parkiranom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobilu - upozorava slovenački zavod za javno zdravlje, prenosi Index.

Naglašavaju i da u ovakvim situacijama ne treba osuđivati nikoga.

- Svi misle da se to njima ne može dogoditi. Stoga budimo oprezni, ne osuđujmo, nego sprečimo - dodaju oni.

Kako je juče za TV Slovenija rekao pomoćnik načelnika Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Celje Aleš Slapnik, majka i njen partner koji su u pritvoru od 48 sati zbog sumnje na krivično delo izazivanja smrti iz nehata za šta im preti kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Ovo je dosad prvi smrtni slučaj ove vrste u Sloveniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.