EPILOG-PLJACKE-Provalnik-kojeg-su-snimile-kamere-prijavio-se-policiji

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPILOG-PLJACKE-Provalnik-kojeg-su-snimile-kamere-prijavio-se-policiji

Nakon što je objavljen snimak nadzornih kamera, brojni Novosađani su se javljali policiji sa informacijama o provalniku koji se kasnije sam prijavio policiji.

Provalnik koji je u nedelju, 10. avgusta, oko 3 sata ujutru provalio u kafe “Frojd” u ulici Svetozara Miletića sam se prijavio policiji, saznaje021.rs.

Kradljivac je obio ulazna vrata, ukrao računar, monitor, dve nadzorne kamere, ADSL ruter, više flaša skupog pića, a takođe je počinio premetačinu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << po lokalu prilikom koje su pocepane tapete sa zidova, slomljena je jedna stolica, a ostale isprevrtane.

Nadzorna kamera ga je snimala prvih pola sata, sve dok kradljivac nije primetio kamere i počeo da ih čupa iz ležišta, a zatim i isključio struju u lokalu.

Nakon što je objavljen snimak nadzornih kamera iz ovog lokala, brojni Novosađani su se javljali policiji sa informacijama o provalniku. On se, kako saznajemo, sam prijavio policiji.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Provalnik kojeg su snimile kamere, prijavio se policiji!

Izvor: 24sata, 12.Avg.2014, 00:00

Nakon što je objavljen snimak nadzornih kamera, brojni Novosađani su se javljali policiji s informacijama o provalniku koji se kasnije sam prijavio policiji.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.