EPILOG AKCIJE DOLAR U BANJALUCI: Za četiri Srpkinje koje su se bavile prostitucijom izrečena kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 16:36

EPILOG AKCIJE "DOLAR" U BANJALUCI: Za četiri Srpkinje koje su se bavile prostitucijom izrečena kazna

Četiri državljanke Srbije uhapšene u akciji "Dolar" deportovane su danas u Srbiju

 Četiri državljanke Srbije, koje su tokom vikenda uhapšene u policijskoj akciji "Dolar" u Republici Srpskoj, zbog sumnje da su se bavile prostitucijom u striptiz baru "Caribic dance", deportovane su danas u Srbiju, javila je RTRS.

Osim deportacije, njima će biti zabranjen ulazak u BiH u naredne dve godine.

RTRS nezvanično saznaje i da će dvojica Slovenaca takođe biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deportovana iz BiH, a oni će dobiti zabranu ulaska u narednu godinu dana.

Banjalučka policija je tokom vikenda izvela akciju "Dolar", kada su u pomenutom kafiću, koji se nalazi u sklopu hotela "Ćetojević", uhapsili ukupno 11 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.