EPIDEMIOLOG SRĐA JANKOVIĆ RAZJASNIO: Evo da li je moguće ponovno uvođenje POLICIJSKOG ČASA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020, 09:34

EPIDEMIOLOG SRĐA JANKOVIĆ RAZJASNIO: Evo da li je moguće ponovno uvođenje POLICIJSKOG ČASA!

Imunolog iz Dečje klinike u Tiršovoj Srđa Janković izjavio je da je jasno da epidemija koronavirusa nije završena.

- Broj novozaraženih se održava na prilično stabilnom nivou već nekoliko dana, što govori o potencijalu za dalje širenje koronavirusa, koji treba da sprečimo da bismo epidemiju priveli kraju - istakao je Janković.

On je ocenio da se epidemija nije otela kontroli, ali da postoji potencijal da dođe do pogoršanja.

Na pitanje da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moguće ponovno uvođenje policijskog časa, Janković je odgovorio da je to u ovom trenutku ekstremno malo verovatno, čak i isključeno, ali da nisu isključene selektivne mere i određene vrste obaveza koje bi bile sprovođenje i zakonski.

- Još ništa nije razmatrano, ali ako situacija nastavi da se pogoršava, sigurno je da je negde preporuku moguće pojačati kao obavezu - istakao je Janković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dr Janković o tome koliko je verovatno ponovo UVOĐENJE POLICIJSKOG ČASA i da li se epidemija korone otrgla kontroli

Izvor: Blic, 20.Jun.2020

Imunolog iz Dečje klinike u Tiršovoj Srđa Janković kaže za RTS da je ponovno uvođenje policijskog časa ekstremno malo verovatno, ali da selektivne mere i određene vrste obaveza koje bi bile sprovođenje i zakonski – nisu isključene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.