EPIDEMIJA U NIŠKOM VRTIĆU: Varičela kod osmoro dece iz grupe preminule devojčice

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPIDEMIJA U NIŠKOM VRTIĆU: Varičela kod osmoro dece iz grupe preminule devojčice

NIŠ – Dom zdravlja prijavio je Institutu za javno zdravlje epidemiju „varičele“ u vrtiću „Zvončić“ na Bulevaru Nemanjića jer je potrvđen virus kod osmoro mališana koji su bili u grupi sa preminulom Julijom Sretić (4) iz Niša.- Preduzeli smo sve mere i testirali svu decu iz vrtića i osoblje. Kod osmoro je potvrđen virus a situaciju i dalje pratimo, kazao je direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan.Preminula Julija od prošlog četvrtka, prema rečima direktora Predškolske ustanove Zorana Jonića, nije pohađala vrtić jer je dobila boginje.Usled komplikacija Julija je preminula 29.marta u kolima hitne pomoći.Pročitajte još:* Julija sahranjena sa omiljenom igračkom!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

EPIDEMIJA U NIŠKOM VRTIĆU: Pronađena varičela kod osmoro dece u vrtiću Zvončić

Izvor: Kurir, 31.Mar.2016

Preduzeli smo sve mere i testirali svu decu iz vrtića i osoblje. Kod osmoro je potvrđen virus a situaciju i dalje pratimo, kazao je direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan...NIŠ – Dom zdravlja prijavio je Institutu za javno zdravlje epidemiju „varičele“ u vrtiću „Zvončić“ na Bulevaru Nemanjića...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.