EP u futsalu: Bronza za Španiju!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP u futsalu: Bronza za Španiju!

Reprezentacija Španije nije uspela da odbrani titulu prvaka Evrope, ali je nastavila da niže odličja i u Antverpenu.

 

 

 

U devetom izdanju kontinentalnog šampionata "crvena furija" tek drugi put se nije našla u finalu (prvi put od 2003. godine), pošto je Rusija slavila posle dva produžetka u polufinalu (4:3), ali je zato "razmontirala" komšije iz Portugala, koji se nisu oporavili posle tri gola za 59 sekundi (3:0). Tačnije, uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su da smanje na 3:2, ali je protivnik ponovo tri puta u kratkom periodu (za 150 sekundi) zatresao mrežu i već do odlaska na odmor rešio pitanje pobednika. U drugom delu su Portugalci uspeli da prepolove minus (od 2:6 do 4:6), ali nisu imali snage za više od toga.

 

Španija je slavila rezultatom 8:4 (6:2), a strelci iz redova pobedničke ekipe su bili Fernandao u 6. i 38, Hoze Ruiz u 7, Lozano u 7, Migelin u 17, Rafael Usin u 18. Raul Kampos u 20. i Pola u 40. minutu. Golove za Portugal su dali Rikardinjo u 8, Pedro Kari u 12, Pedro Košta u 26. i Žoel Keiroš u 36. minutu.

 

Španija je tako osvojila drugu bronzu, a uz to ima i šest zlata (četiri sa prethodna četiri EP) i jedno srebro. Portugal ima jedno srebro, iz 2010. godine.

 

U finalu EP će se sastati Rusija i Italija, od 20.30 časova.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EP u futsalu: Bronza za Španiju!

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Reprezentacija Španije nije uspela da odbrani titulu prvaka Evrope, ali je nastavila da niže odličja i u Antverpenu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.