ENGLESKI TURISTA IMAO ZNAK TERORISTIČKE OVK NA MOTORU: Milanu se ovo nije dopalo, a njegova žestoka reakcija je sve oduševila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 13:19

ENGLESKI TURISTA IMAO ZNAK TERORISTIČKE OVK NA MOTORU: Milanu se ovo nije dopalo, a njegova žestoka reakcija je sve oduševila (VIDEO)

Milan Dobović žestoko je reagovao kada je na motoru engleskog turiste ugledao omrznuti amblem.

Milan Dobrović iz Zete žestoko je reagovao kad je naleteo na turistu koji obilazi Crnu Goru motorom na kome je zalepljen grb terorističke OVK!

Mladić je na engleskom objasnio turisti da je na prtljažniku pored makedonske i zastava drugih zemalja, kroz koje je očigledno prošao na svom proputovanju kroz Evropu, zalepio i grb terorističke organizacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- To je nezakonito - čuje se kako objašnjava turisti koji je stao da kupi voće na njegovoj tezgi pored puta.

Turista mu odgovara da će da prelepi grb, ali Dobrović mu kaže da mora da ga ukloni.

- Moraš da ga ukloniš zato što je to albanska teroristička organizacija. To je sr***e. Ti si iz Engleske. Ubijali su moj narod - kaže Dobrović i odlepljuje amblem sa motora.

Englez mu se sve vreme izvinjava i objašnjava da nije znao. Na kraju su se prijateljski pozdravili i svako je nastavio svojim putem.

- Ćao prijatelju - kaže Milan.

Oslobodilačka vojska Kosova, podsetimo, bila je albanska teroristička organizacija osnovana 1994. godine koja je delovala na KiM.

Vođama OVK trenutno se sudi u Hagu za monstruozne zločine počinjene nad pripadnicima bezbednosnih snaga i civila tokom i posle sukoba na prostoru KiM.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.