ELEKTROVOJVODINA: DO NEDELJE DA SE PLATI STRUJA

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELEKTROVOJVODINA: DO NEDELJE DA SE PLATI STRUJA

NOVI SAD - Preduzeće "Elektrovojvodina" apelovalo je na potrošače da do nedelje, 20. novembra izmire zaostala dugovanja za struju i podsetilo da su za redovne platiše obezbeđeni stimulativni popusti.

"Elektrovojvodina" je saopštila da je prinuđena da, zbog velikih neplaćenih dugovanja po prethodnim računima, svakodnevno obustavlja isporuke električne energije neurednim platišama. Za redovno plaćanje obezbeđen je popust od pet odsto, za racionalnu potrošnju struje do 350 kilovat >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << časova narednih 12 odsto, a za socijalno ugrožene kategorije stanovništva 35 odsto.

Dodaje se da poseban tim "Elektrovojvodine" svakodnevno i van radnog vremena kontroliše merna mesta kod ciljanih kupaca, s namerom da otkrije krađe struje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.