ELEKTRIČNIM TROTINETOM USMRTILE ŽENU PA POBEGLE: Policija traga za dve žene krive sa smrt mlade konobarice

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 10:48

ELEKTRIČNIM TROTINETOM USMRTILE ŽENU PA POBEGLE: Policija traga za dve žene krive sa smrt mlade konobarice

Dve žene sudarile se električnim trotinetom sa mladom Italijankom koja je nakon toga umrla

Francuska policija traga za dve žene koje su na šetalištu u Parizu električnim trotinetom usmrtile trodesetjednogodišnju Italijanku, saopštile su danas vlasti.

Tridesetjednogodišnja Mirijam šetala je duž obale reke Sene kada je udario električni trotinet koji se kretao velikom brzinom i nije se zaustavio nakon nesreće.

Žrtva je udarila glavom o trotoar i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretrpela srčani udar. Ronioci iz rečne policije pružili su joj hitnu medicinsku pomoć i uspeli da joj pokrenu srce nakon pola sata.

Nesrećna žena prebačena je u bolnicu gde je bila u komi nakon čega je preminula.

Žrtva je iz regiona Kapalbio u Toskani i radila je kao konobarica u malom italijanskom restoranu.

Policija je od javnosti zatražila da pomogne u pronalaženju osumnjičenih za ubistvo i u toku je obrada snimaka sa nadzornih kamera.

Slučaj je ponovo otvorio pitanje električnih trotineta u Parizu gde ugrožavaju pešake na trotoarima.

Električni trotineti se mogu kretati brzinom većom od 50 kilometara na čas i sve su popularniji.

Francuske vlasti su tokom 2019. godine uvele regulative nakon više stotina incidenata sa trotinetima, uključujući i nekoliko sa smrtnim ishodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.