EKSPLOZIJA U PRIZRENU! Odjeknuo prasak tokom akcije, STRADAO POLICAJAC, povređeno DETE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U PRIZRENU! Odjeknuo prasak tokom akcije, STRADAO POLICAJAC, povređeno DETE!

Neidentifikovana eksplozija se dogodila tokom policijske akcije

Pripadnik policijske službe na Kosovu poginuo je tokom akcije pretresa jedne kuće u selu Žur u opštini Prizren, dok su dvojica njegovih kolega i jedno dete zadobili telesne povrede koje nisu opasne po život, saopštila je policija.

Iz policije su naveli da je pretres kuće u vlasništvu kosovskog Albanca Irana Badalija organizovan u potrazi za drogom.

- Izvršen je pretres prvog sprata kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u trenutku kada je policija započela pretres drugog sprata aktivirana je eksplozivna naprava od koje je jedan policajac stradao, a dvojica policajaca i jedno dete su povređeni - navedeno je iz policije.

Vlasnik kuće za koga se sumnja da je dilovao drogu u trenutku eksplozije nije bio u kući, ali je uhapšen i određen mu je pritvor u trajanju do 48 časova.

Pretres je izvršen oko ponoći. U toku je istraga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.