EKSPLOZIJA U NOVOM SADU: Auto-bombom hteli da ubiju preduzimača

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U NOVOM SADU: Auto-bombom hteli da ubiju preduzimača

U momentu kad je Radovan Radić (44) ulazio u svoju firmu, napadač daljinski aktivirao eksploziv koji se nalazio u „seatu“

NOVI SAD - Radovan Radić (44) iz Novog Sada, vlasnik „Dajnamik medije“, firme koja se bavi uslužnim poslovima u građevinarstvu, teško je povređen u eksploziji automobila-bombe juče oko 8.20 u Dalmatinskoj ulici u Novom Sadu.

On je stradao kad je eksplodirao automobil „seat“, parkiran ispred zgrade u kojoj je Radićeva firma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u trenutku kad je otključavao ulazna vrata lokala.

Motiv se utvrđuje

ŽRTVA NEPOZNATA POLICIJI

Radovan Radić nije poznat policiji odranije. Oženjen je, ima troje dece i nedavno se vratio iz Egipta. Rodom je iz Mačvanskog Prnjavora, a u Novi Sad se doselio pre nekoliko godina. Na zvaničnom sajtu firme „Dajnamik medija“ piše da se ova firma bavi uslugama u građevinarstvu po sistemu „ključ u ruke“. U referencama preduzeća navodi se da je firma dosad izgradila više od 70.000 kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora i da ima partnerski odnos sa tridesetak poznatih građevinskih firmi u regionu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.