EKSPLOZIJA U FABRICI VATROMETA: Najmanje petoro poginulo, za troje se traga u Portugaliji (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U FABRICI VATROMETA: Najmanje petoro poginulo, za troje se traga u Portugaliji (FOTO)

Najmanje pet osoba je poginulo, a tri se vode kao nestale, u eksploziji koja se dogodila u fabrici vatrometa u Lamegu, 100 kilometara od Porta, u Portugaliji, javila je novinska agencija Lusa pozivajući se na informacije iz spasilačke službe.

Eksplozija je odjeknula u utorak u popodnevnim satima negde oko 18 časova po lokalnom vremenu. Lokalni policijski izvori prenose da je navodno troje poginulo, dok se "petoro ili šestoro vode kao nestali".

Više od stotinu vatrogasaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na licu mesta borilo se da obuzda požar do kasnih večernjih sati, preneo je AFP.

Lokalni mediji su saopštili da su među poginulima vlasnik fabrike i njegova kćerka. Navodno u fabrici je u trenutku nesreće bilo oko 15 ljudi, prenosi San.

Do sada je policija identifikovala četiri tela. Neki izveštaji pokazuju da su sve žrtve članovi jedni porodice.

Jedan očevidac kaže da ovo nije prvi put da se nesreća ovakvog tipa dešava u ovoj fabrici.

Portugal: Huge blast at family-run fireworks factory https://t.co/0Xm54M1deF pic.twitter.com/gsxzBEgKig

— euronews (@euronews) April 5, 2017

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Eksplozija u fabrici vatrometa, pet osoba poginulo

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2017

LISABON - Najmanje pet osoba je poginulo, a tri se vode kao nestale, u eksploziji koja se dogodila u fabrici vatrometa u Lamegu, 100 kilometara od Porta, u Portugaliji, javila je novinska agencija Lusa pozivajući se na informacije iz spasilačke službe...Eksplozija je odjeknula u utorak u popodnevnim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.