EKSPLOZIJA GASA: Povređena dva radnika kod Kikinde

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA GASA: Povređena dva radnika kod Kikinde

Radnik Slavko T. zadobio je opekotine prvog i drugog stepena, a povrede ima po licu, rukama i nogama, i nakon ukazane pomoći u kikindskoj bolnici, prebačen je u Urgentni centar u Novom Sadu U EKSPLOZIJI gasa koja se u utorak dogodila prilikom uličnih radova u Novim Kozarcima kod Kikinde povređena su dva radnika, Slavko T. (48) iz Mokrina, radnik “Srbijagasa” i Aleksandar M. (25) iz Kikinde, radnika firme “Revnost”. Pročitajte još: Radnik poginuo u eksploziji Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznajemo, radnik Slavko T. zadobio je opekotine prvog i drugog stepena, a povrede ima po licu, rukama i nogama, i nakon ukazane pomoći u kikindskoj bolnici, prebačen je u Urgentni centar u Novom Sadu. Drugi povređeni, Aleksandar M. zadobio je opekotine po rukama i nogama i zadržan je na daljem lečenju u Opštoj bolnici u Kikindi. Nesreća se dogodila u utorak, oko 14,40 sati, prilikom radova na gasnoj mreži u Ulici Oslobođenja u Novim Kozarcima. Na licu mesta obavljen je uviđaj i ispituju se uzroci koji su doveli do curenja i eksplozije gasa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kikinda: Dvojica radnika povređena u eksploziji gasa

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2019

Slavko T. (48) iz Mokrina, radnik "Srbijagasa" i Aleksandar M. (25) iz Kikinde, radnik firme "Revnost", povređeni su u eksploziji gasa koja se u utorak oko 15 časova dogodila prilikom uličnih radova u Novim Kozarcima kod Kikinde...Kako saznaju "Novosti", Slavko je zadobio opekotine prvog i drugog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.