EKSKLUZIVNO-Ubica-Luke-Jovanovica-suvlasnik-poznatog-restorana-jos-fotografija-unutra

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO-Ubica-Luke-Jovanovica-suvlasnik-poznatog-restorana-jos-fotografija-unutra

Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića, suvlasnik je jednog poznatog restorana u Novom Beogradu. Među gostima restorana i onima koji ga poznaju vlada potpuni šok nakon informacije da je osumnjičen za ubistvo

Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića, suvlasnik je jednog poznatog restorana u Novom Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Među gostima restorana i onima koji ga poznaju vlada potpuni šok nakon informacije da je Milićev (koga >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << svi znaju kao Markovića) osumnjičen za njegovu smrt.

- Poznajem ga. Šokiran sam, nikada ne bih rekao da je u mogućnosti da učini tako nešto – kaže jedan od posetilaca restorana, koji je nedavno boravio u njemu.

Foto: Facebook

Kako je danas na konferenciji za novinare rekao ministar Stefanović, on se sumnjiči za više krivičnih dela, mahom u vezi s prometom droge.

Milićević, koji se ranije prezivao Marković, bio je u Srbiji osuđen i zbog pokušaja ubistva, na tri godine i šest meseci, a kaznu je odležao i 2011. izašao iz zatvora.

Foto: Facebook

On je, takođe, u Štutgartu bio osuđen na dve godine i dva meseca.

- Inače, Milićev je odavno poznat policiji zbog niza krivičnih dela, a sumnja se da je pripadao određenoj organizovanoj kriminalnoj grupi sa Zvezdare koja se bavi dilovanjem narkotika – rekao je ministar.

Foto: Facebook

Podsetimo, Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.

Foto: Facebook

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.