EKSKLUZIVNO: Predsednik Vučić uskoro kreće sa podkastom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 15:51

EKSKLUZIVNO: Predsednik Vučić uskoro kreće sa podkastom

Još jedan dokaz koliko se predsednik bori za napredak i razvoj Srbije.

Kako saznajemo, predsednik Aleksandar Vučić uskoro kreće sa podkastom u kojem će se narod pitati šta treba da se uradi i poboljša u njihovom okruženju i Srbiji.

Na pitanja naroda će lično odgovarati  predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ovo je još jedan dokaz koliko se predsednik bori za napredak i razvoj naše zemlje, kao i koliko mu je važno mišljenje svih građana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije.

Kako saznajemo, u podkastu će moći da učestvuje svaki građanin koji ima potrebu za razgovorom, komunikacijom i razmenom mišljenja sa predsednikom Vučićem, na različite teme.

Podkast je emisija odnosno program koji je dostupan u digitalnom formatu za preuzimanje preko interneta. To je medij koji je sve popularniji u politici jer može da omogući direktan pristup publici.

Jednostavno rečeno, reč je o govornom pružanju naučnog objašnjenja određenih tema ili analizi i komentarisanju teme koja je povezana sa različitim oblastima stručnosti gosta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.