EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Crni panter ušao u dvorište kuće u Vrbasu, policija i lovci na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 21:43

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Crni panter ušao u dvorište kuće u Vrbasu, policija i lovci na terenu

Prve informacije sa terena

Tokom dana su se pojavile informacije da je crni panter viđen na u Šlajzu u Vrbasu, kada je čovek snimio predatora kako trči po obali nasipa, a potom javljeno je da je panter rastrgao psa.

To nam je i potvrdila predsednica udruženja građana "Pokret za sve nas" Aranka Tešić, koju smo kontaktirali kako bi proverili istinitost ovih navoda.

- Životinja je snimljena na pedesetak metar od kuća gde ljudi žive, potom su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam građani javili da je panter završio u dvorištu jedne kuće blizu subotičke pruge. Policija je prošla bila ulicom i ima logike da je tu prošao crni panter - rekla je Aranka Tešić za Srbija Danas.

Takođe, rekla nam je i da su im građani javili da je pas raskomadan i da se policija, kao i lovci nalaze na terenu.

Predsednica udruženja je naglasila da su njihovi izvori pouzdani i da su informacije koje oni iznose tačne, što je kasnije potvrdio i Pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE RASKOMADANOG PSA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Podsetimo, Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine potvrdila je prisustvo crnog pantera između opština Kule i Vrbas.

Službe koje su do sada bile u pripravnosti biće obaveštene o tačnoj lokaciji, a potom će krenuti na teren

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.