EKSKLUZIVNO - Nove slike Kalinića

Izvor: Press, 02.Jul.2010, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO - Nove slike Kalinića

„Zemunac" Sretko Kalinić se u hrvatskoj bolnici sasvim oporavio od ranjavanja, pokazuju fotografije do kojih je Press juče ekskluzivno došao
Dva snimka koje smo nabavili preko policijskih izvora u Zagrebu snimljene su za vreme jednog od Kalinićevih razgovora sa tamošnjim inspektorima uprave za borbu protiv organizovanog kriminala.
- Kalinić je sada već sasvim dobro, skoro da više nema nikakvih posledica od ranjavanja. Do sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa njim obavljeno na desetine sati razgovora tokom kojih je Kalinić našim inspektorima otkrio mnogo veoma korisnih informacija... - kaže sagovornik Pressa. Prema njegovim rečima, hrvatska policija ovih dana žuri da ispita Kalinića o svemu što zna pošto će on, na osnovu sporazuma Srbije i Hrvatske, biti izručen Beogradu.
- Nas najviše zanimaju saznanja koja Kalinić ima o likvidacijama u Hrvatskoj i on nam je tu vrlo koristan - kaže izvor Pressa iz hrvatske policije.
Sretko Kalinić je teško ranjen 8. juna u Zagrebu kada je na njega pucao drugi „zemunac" Miloš Simović.    

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.