EKSKLUZIVNO: Konačno imamo odgovor na pitanje zašto Miroslav Ilić stalno oblizuje usne

Izvor: B92, 20.Okt.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Konačno imamo odgovor na pitanje zašto Miroslav Ilić stalno oblizuje usne

Koliko god nauka napreduje, koliko god odgovora na pitanja pronašao Galileo, jedno pitanje uvek ostaje nedokučivo. Ovo pitanje niko se nije usudio ni da postavi, a kamoli da pronađe odgovor u "Hiljadu zašto - hiljadu zato". Sigurno ne prođe ni dan a da se više puta do sada niste zapitali “Zašto Miroslav Ilić oblizuje usne?”

Naravno da odgovor na ovo pitanje nije lako pronaći i naravno da bi taj odgovor rešio jednu od najvećih misterija domaće estradne scene. Pa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bulevar B92 ima čoveka koji zna odgovor na ovo istorijsko pitanje.

“Vrlo je verovatno da je Miroslav Ilić u prošlom životu bio zmija i to ne bilo koja zmija nego kobra! To objašnjava zašto on onako oblizuje usta brzo i odsečno”, kaže Milivoje Mili Čolić, autor bloga “Estradanje”.

Vrlo logično! Pored reinkarnacije, moramo uzeti u obzir i istorijski kontekst u kom se Miroslav Ilic prvi put pojavio.

Pogledajte još zanimljivih činjenica o Miroslavu Iliću u prilogu iz naše emsiije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.