EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Sve o TAJNOM VENCANJU Kilibarde i Radmanovica

Izvor: medio.rs, 20.Jun.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Sve o TAJNOM VENCANJU Kilibarde i Radmanovica

Mladenci pokušali da prevare medije da je venčanje u Starim Banovcima, pa su u dvorištu porodične kuće Radmanovića postavili stolove, suncobrane, pozvali trubače, a tokom dana je stizao i ketering

Voditeljka Prve televizije Marija Kilibarda juče se tajno udala u Sabornoj crkvi u Beogradu za bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića. Novopečeni supružnici su na sve načine pokušali da sakriju datum i lokaciju svog venčanja kako bi izbegli novinare i paparace, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ih je fotograf Informera ipak uhvatio.

Spekulisalo se da će se mladenci venčati u Starim Banovcima, a oni su se potrudili da ova informacija izgleda što verodostojnije. U dvorištu porodične kuće Radmanovića postavili su stolove, suncobrane, pozvali trubače, a tokom dana je stizao i ketering. Dok su oni novinarima zavaravali trag u Starim Banovcima, Mara i Vlada su sudbonosno "da" izgovorili u centru Beograda.

Na Marinom venčanju nije bilo puno javnih ličnosti. Uz mladence su bili glumica Maja Mandžuka, voditeljka Irina Radović i voditelj Ivan Ivanović.

Voditeljka emisije "Tvoje lice zvuči poznato" bila je najveselija, pa je i tokom ceremonije u crkvi zbijala šale i zasmejava zvanice. Nakon što su se venčali pred Bogom, mlada je izašla da baci bidermajer okupljenim drugaricama, dok je Radmanović odmah ušao u kola. Nisu bili raspoloženi za davanje izjava, već su samo prošli pored naše ekipe.

Mladenci su se posle crkvenog venčanja uputili u njegovu kuću u Starim Banovcima, i to bez svatova. Kako nezvanično saznajemo, u velelepnoj vili su sa članovima najuže familije proslavili venčanje.

Navodno, Marija i Vladimir su otkazali svadbu koja je bila planirana za septembar jer se njegovom ujaku naglo pogoršalo zdravstveno stanje. Košarkaševa velika želja je bila da on bude tu kada stane na "ludi kamen", pa su zato odlučili da se venčaju što pre.

Pogledajte paparaco fotke sa tajnog venčanja:

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.