EKOLOZI BESRAMNO O PREMIJERKI: Oni koji su PROTIV uspešne Srbije, udaraju po Ani Brnabić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 00:51

"EKOLOZI" BESRAMNO O PREMIJERKI: Oni koji su PROTIV uspešne Srbije, "udaraju" po Ani Brnabić (VIDEO)

Lažni ekolozi opet udaraju na stranu koja njih ni ne pominje

Ljiljana Bralović - poznata po izjavama protiv izgradnje auto-puteva i aerodroma, rekla je da je Ana Brnabić izjavila da je "Isus Hrist rođen 14. februara" te da je "sramno da ne poznaje sopstveni narod koji većinski veruje u Isusa Hrista".

Pogledajte prilog u nastavku

Pretragom informacije naišao sam na vest na Đilasovom portalu https://t.co/rzOfTVNUOs gde se citira navodna izjava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @AnaBrnabic gde kaže da je Isus Hrist rođen 14. februara. Međutim, kada pogledate video u prilogu teksta, vidi se da je klip izvučen iz konteksta a kontekst je...⤵️ pic.twitter.com/ml750acOVW

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 13, 2022

...kontekst je takav da je Ana Brnabić citirala Vučića koji je ismejavao Kurtija a koji je umislio da računanje vremena počinje od dana njegovog dolaska na vlast a to je 14. FEBRUAR, a ne od dana rođenja Isusa Hrista a sve kako bi izbegao ranije potpisane obaveze tzv. Kosova.

...kontekst je takav da je @AnaBrnabic citirala Vučića koji je ismejavao Kurtija a koji je umislio da računanje vremena počinje od dana njegovog dolaska na vlast a to je 14. FEBRUAR, a ne od dana rođenja Isusa Hrista a sve kako bi izbegao ranije potpisane obaveze tzv. Kosova! pic.twitter.com/q6SYdSYvjI

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 13, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.