ED Novi Pazar: Isključenja zbog planskih radova

Izvor: SandzakPress.net, 18.Nov.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ED Novi Pazar: Isključenja zbog planskih radova

Prema obaveštenju iz Elektrodistribucije Novi Pazar, danas (ponedeljak) 18.11.2019. zbog planskih radova na mreži, u vremenu od 9 do 16 sati, doći će do prekida u napajanju električnom energijom u ulici Palih Boraca, delu naselja oko Kvele pumpe i selu Rogatac. U vremenu od 8 do 15 sati, bez struje će, u vremenskim intervalima od po 60 minuta biti potrošači u ulici 1.maja, Pribojskoj, Karađorđevoj i Cetinjskoj, kao i u selima Slatina, Mokrice, Trnava, Dojeviće, Gornje Goševo.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Planska isključenja struje u Novom Pazaru do petka

Izvor: SandzakPress.net, 19.Nov.2019, 15:12

Prema obavještenju iz Elektrodistribucije Novi Pazar, dana 19.11.2019. godine bez električne energije će biti potrošači u selima: Trnava,Dojeviće,Miščiće,Požega ka Šavcima, kao i gradske ulice: Zenuna Haskovica, Miloša Obilića i Rifata Burdževića u kratkim vremenskim periodima ne duže...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.