ED Niš – zbog radova nekoliko sela bez struje do 18h

Izvor: Megafon.co, 03.Sep.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ED Niš – zbog radova nekoliko sela bez struje do 18h

ED Niš Zbog radova ED Niš na elektroenergetskoj mreži 03. spetembra, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 10:00: delovi ulica Belopalanačke i Braće Ignjatovića (br. 13 i 15);
– od 08:00 do 11:00: deo ulice Petra Seratlića (br. 4);
– od 08:00 do 18:00: delovi ulica Cara Dušana i Bulevara Dr Zorana Đinđića (parni br. 4-10);
– od 08:00 do 18:00: deo Medoševca, Popovca i Marine Kutine.
JKP Parking servis JKP Parking servis Niš će u utorak, 03. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << izvršiti  zamenu sijalica na Bulevaru dr Zorana Đinđića, u Medoševcu i na teritoriji GO Pantelej. Biće izvedeni radovi na izradi podužne horizontalne signalizacije na lokalnom putu Cerje – ulica Borska. Ali i u ulicama: Sremska, Dragiše Cvetkovića i Rendgenova. Radiće se i na poprečnoj  horizontalnoj signalizaciji u ulicama Dimitrija Dragovića i Đerdapskoj.
JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju:
– Čamurlijski put („Apatinska pivara“) – Kvar na priključnoj vezi. Zbog radova na popravci vodovodne mreže neće biti prekida vodosnabdevanja.
– Ulica Dragačevska br. 9 – Kvar na uličnoj mreži. Usled radova na popravci vodovodne mreže biće prekida u vodosnabdevanju do 15 sati u navedenoj ulici.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Obeležavanje horizontalne signalizacije u ulicama Branka Miljkovića i Dragiše Cvetkovića

Izvor: Megafon.co, 04.Sep.2019, 09:49

Ekipe niških javno komunalnih preduzeća u sredu, 4. septembra, radiće na više mesta u Nišu i okolini.. JKP Parking servis Ekipe javno komunalnog preduzeća Parking servis u sredu, 4. septembra, menjaće sijalice na Vizantijskom bulevaru i na teritoriji gradskih opština Pantelej i Crveni Krst....

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.