E, TO JE LOTO: Džekpot u najvećoj američkoj lutriji skoro milijardu dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 11:19

E, TO JE LOTO: Džekpot u najvećoj američkoj lutriji skoro milijardu dolara

U izvlačenjima od septembra, dva puta nedeljno, još nije bilo dobitnika

Džekpot najveće američke lutrije Mega milioni (Mega Millions) dostigao je 970 miliona dolara, ali u poslednjem izvlačenju, u utorak uveče, dobitnik nije izvučen. Sledeće izvlačenje cela Amerika nestrpljivo čeka, a zakazano je za petak uveče. Ni "Powerball" džekpot ne zaostaje mnogo i iznosi 730 miliona dolara.

Oba džekpota nalaze se u deset najvećih ikada, a izvlače se i povećavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od septembra, dva puta nedeljno, za sada bez dobitnika.

Naravno, u jednom trenutku to će da se promeni i neko će preko noći postati milijarder. I dok to otvara čitav jedan nov svet prepun novih mogućnosti, često dovodi i do toga da se čitav prethodni život ostavi iza sebe, što kod mnogih u nekom trenutku dovede do pojave anksioznosti.

Prva greška koju ljudi čine je to što odmah kažu svima da su dobitnici. Savet je da ova vest ostane među članovima najbliže porodice, jer kada su u pitanju ovako veliki dobici, svi žele da saznaju ko je dobitnik. Cilj je da pobednik zaštiti svoj identitet i da ostane anoniman. U ovom slučaju, laganje drugih je stvar samoočuvanja i bezbednosti.

Drugi savet je da ne jure da podignu nagradu, jer većina organizatora ostavlja rok od tri meseca do godinu dana za podizanje dobitaka. Važno je sačekati malo, da se vest slegne i u glavi dobitnika, ali i u javnosti i da ne bude pod budnim okom sveta kada podigne novac.

Takođe, kada dobitnik bude išao da se prijavi kao dobitnik, najbolje bi bilo da sa sobom povede tim stručnjaka koji će da obezbede da njegova prava budu zaštićena. U ovu svrhu najbolje bi bilo povesti advokata, računovođu ili finansijskog stručnjaka. Deo tima trebalo bi da bude i neko ko će služiti kao stražar, za svaki slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.