Рукометаши Војводине пласирали су се у финале EХФ Купа (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 07:23

Рукометаши Војводине пласирали су се у финале EХФ Купа (ФОТО/ВИДЕО)

Рукометаши Војводине пласирали су се у финале ЕХФ Купа пошто су у реванш утакмици полуфинала, пред препуном Сланом Баром, савладали шведски Алингсос са 32:24 (15:13). Након првог сусрета Швеђани су имали минималну предност (25:24). Тим РК Војводине ће се у финалу састати са бољим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из дуела норвешких клубова Рунер – Нербо.
Наставља се Вошина европска бајка. Српски шампион успео је, у препуној дворани СЦ Слана Бара, пред скоро 2.000 гледалаца, да савлада шведски Алингсос са убедљивих 32:24, а укупном разликом, рачунајући први сусрет, са 7 голова предности прође у финале.
Фантастичан почетак и вођство од 6:2 када је Васић три гола постигао из транзиције, а Милић са бековских позиција. Алингсос је стигао на минус један, а на полувремену је било 15:13 за наш тим. У наставку фантатична одбрана на челу са сјајним голманом Лучином који је одбранио неколико кључних противничких шутева, уз “дириговање” Пуховског у нападу.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli RK Vojvodina Novi Sad (@rkvojvodina_novisad)


Војводина је примила само 3 гола за 15 минута и тада је и била највећа предност од 24:15. До краја сусрета Воша је одржала вођство за коначну победу. Сви су у тиму Војводине били су сјајни, а најефикаснији Милић са 8, Пуховски са 6, а Васић и Роган са по 5 голова. Двомеч финала на програму је крајем маја и почетком јуна, а Војводина ће ускоро сазнати и име противника: Рунер или Нербо.
Посебна прича јесте публика. Слана Бара била је крцата, ниједно празно место, многи су морали и да престоје целу утакмицу. Сјајан амбијент највернијих навијача групе Фирма који су приредили и својеврсну кореографију у виду српске тробојке за незапамћену слику која је обишла рукометну Европу.
Fudbaleri Vojvodine pobedili ekipu Novog Pazara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаши Војводине пласирали су се у финале EХФ Купа (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.