Džulija Roberts sadi povrće i uzgaja kokoške

Izvor: Glas javnosti, 01.Apr.2012, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulija Roberts sadi povrće i uzgaja kokoške

Glumica Džulija Roberts trudi se da živi zdravo i ekološki osvešćeno.

“Petočlana porodica napravi puno smeća. Zato imamo kokoške koje se pobrinu za hranu koju bacamo. Ne upotrebljavamo papirne proizvode poput salveta ili kesica iz prodavnica. Imamo solarnu energiju, a ja vozim auto na biodizel”, pohvalila se glumica.

Kazala je da sama uzgaja povrće za svoju porodicu.

“Imamo mali vrt sa zelenom salatom. Ne volim da kupujem hranu iz plastičnih kutija, od toga mi je loše”, rekla je 44-godišnja glumica i dodala da ne koristi nikakve društvene mreže.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Džulija Roberts: Uzgajam zelenu salatu i držim kokoške

Izvor: BKTV News, 01.Apr.2012

Glumica Džulija Roberts izjavila je kako ona i njen suprug Deni Moder uzgajaju zelenu salatu i drže kokoške, jer je to dobro po životnu sredinu.. Glumica koja sa svojim suprugom ima troje dece, izjavila je za list 'Independent' da se trudi da pazi na okolinu.. 'Mnogo se trudimo da smanjimo naš...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.