Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulija Roberts otkriva tajnu njene ljepote

Jedna od najljepših dama Holivuda, Džulija Roberts, otkrila je svoje rituale za njegu i ljepotu, kao i modne tajne i navike.

Dama širokog osmijeha koja je osvojila Holivud svojim glumačkim talentom, pozitivnim stavom prema životu, kao i beskrajno dobrim stilom, obožava da uživa u ljepoti svakodnevnice koju čine male stvari i sitna zadovoljstva. U to spadaju ljepota i moda, koja je važan dio njenog života jer na najbolji način ističe njen poseban personaliti, piše "Elle.rs".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Upravo o svom stilu, omiljenim stvarima bez kojih ne može da zamisli svoj život, kao i njezi ljepote, Džulija Roberts otkrila je nešto više u intervjuu koji je dala za magazin "InStyle".

Pitate se šta se nalazi na vrhu liste? Njeni glavni komadi u garderoberu koji uključuju "Church" ravne kožne cipele, "Rag & Bone" farmerice i savršena bijela košulja koju opsesivno nosi.

Ljepota je druga tema razgovora, a Džulija je otkrila da je dosta toga naučila o njezi kože, kao zaštitno lice "Lancome" kozmetike. A reijšila je i da otkrije kako postiže svoje krupne talase....

1. Cipele

Volim da nosim "brogue" ravne kožne cipele. A kada bi se proizveo neki model između klasičnih čizama i "brogue" cipela, to bi zaista bio moj omiljeni par koji ne bih izuvala.

2. Omiljeni hotel

Poznati "Le Bristol" u Parizu. Ujedno ga i moja djeca obožavaju. Rećiću vam samo da oni svaki put trče niz stepenice, kada god su (hotelske) mačke u predvorju.

3. Osnovna njega ljepote

Svakog dana koristim pjenu za pranje i čišćenje lica.

4. Omiljeni odjevni komad

Nekada sam opsesivno nosila košulje sa kragnom. Sada smjenjujem "Jil Sander" i "Dolce & Gabbana" bijele košulje.

5. Porodična igra

Djeca obožavaju da igraju "The Game of Life". I ne možeš nikako pobijediti igru na tabli. (backgammon)

6. Glavna bjuti tajna

Nakon što se istuširam, obavezno psihotično nanosim "Serge Normant" sprej za volumen. Upravo on je odgovaran za moje perfektne, bujne lokne.

7. Omiljeni teksas

Kao i sve žene, imam tonu farmerica, a nosim samo nekoliko. Obično je riječ o "Rag & Bone" džinsu.

8. Stvar bez koje ne možeš živjeti

Krema sa SPF 40 zaštitom od sunčevih zraka. Pogotovo kada mnogo vremena provodim napolju, ili na terenu, na fudbalskim utakmicama.

9. Omiljena boja

Kažu da je narandžasta boja opreza, ali ne vjerujem u to. Uvijek kraj sebe imam nešto u toj boji.

10. U tvom koferu se uvijek nalazi

Igračke moje djece. Kada negdje otputujem, uvijek uzmem igračke od svoje djece kako bih ih stavila na noćni stočić.

11. Omiljeni komad nakita

Moja burma.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.