Džulija Roberts ima velika usta, a Rene se odlično ljubi

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džulija Roberts ima velika usta, a Rene se odlično ljubi"

Filmski zavodnik Hju Grant često je imao priliku da se ljubi sa lepim glumicama u fimovima. Sada je odlučio svima da otkrije kako se neke od njegovih koleginica ljube.

Iako o svom privatnom životu jako retko govori, kada treba da priča o koleginicama, Hju Grant (54) nije toliko diskretan. Prisetio se i opisao kako su izgledali njegovi najpoznatiji filmski poljupci.

U filmu 'Notting Hill' iz 1999. godine glumio je s Džulijom Roberts (46) i ne može se reći da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je poljubac s njom bio jedan od najboljih u životu.

“Velika su to usta. Čak sam čuo i malo buke dok sam je ljubio”, rekao je Hju.

Ipak, mnogo bolje iskustvo bilo je ljubiti se s Rene Zelveger (45) u filmu 'Dnevnik Bridžit Džons'.

“Ona se odlično ljubi”, pohvalio ju je glumac.

U filmu se Rene ljubila s njim i s Kolinom Firtom, a Grant misli da joj se ipak on više dopao.

“Morate pitati Rene ko joj je bio bolji, ali ja ipak mislim da se Kolin previše trudio pa da to i nije ispalo baš najbolje”, rekao je.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Grant o poljupcima poznatih glumica!

Izvor: Svet, 11.Okt.2014

Iako o svom privatnom životu jako retko govori, kada treba pričati o kolegicama, Hju Grant (54) nije toliko diskretan. Prisetio se i opisao kako su izgledali njegovi najpoznatiji filmski poljupci.. Filmski zavodnik često je imao prilike da se ljubi s lepim glumicama u svojim fimovima. Sada je odlučio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.