Grant o poljupcima poznatih glumica!

Izvor: Svet, 11.Okt.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant o poljupcima poznatih glumica!

Iako o svom privatnom životu jako retko govori, kada treba pričati o kolegicama, Hju Grant (54) nije toliko diskretan. Prisetio se i opisao kako su izgledali njegovi najpoznatiji filmski poljupci.
Filmski zavodnik često je imao prilike da se ljubi s lepim glumicama u svojim fimovima. Sada je odlučio svima da otkrije kako se neke od njegovih kolegica ljube.
U filmu “Noting Hil” iz 1999. godine glumio je s Džulijom Roberts (46) i ne može se reći da mu je poljubac >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << s njom bio jedan od najboljih u životu.
“Velika su to usta. Čak sam čuo i malo jeke dok sam je ljubio”,  rekao je Hju.
Ipak, puno mu je bolje iskustvo bilo ljubiti se s Rene Zelveger (45) u filmu “Dnevnik Bridžet Džons”.
“Ona se odlično ljubi”,  pohvalio ju je.
U filmu se Rene ljubila s njim i s Kolinom Firtom, a Grant misli da joj se ipak on više svideo.
“Morate pitati Rene ko joj je bio bolji, ali ja ipak mislim da se Kolin previše trudio pa da to i nije ispalo baš najbolje”,  rekao je glumac.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.