Džulija Roberts: Moj život je dobio smisao tek posle tridesete!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulija Roberts: Moj život je dobio smisao tek posle tridesete!

Četrdesetšestogodišnja Džulija kaže da tek poslednjih 16 godina živi "pravim" životom

Holivudska glumica Džulija Roberts izjavila je da život zaista počinje u tridesetoj godini, te da se tek od tada oslobodila turbulencija iz dvadesetih.

U mojoj 30. godini svaka osoba koju volim i obožavam je bila uz mene. Bila sam veoma uzbuđena i nimalo ne žalim za dvadesetim godinama. Da sam znala kako će mi biti zabavno u tridesetim radila bih sve to već >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa 22”, rekla je glumica.

Ona je takođe izjavila da je starenje nimalo ne brine, te su joj umesto karijere najvažnija deca – devetogodišnji blizanci Hejzel i Fineus, kao i šestogodišnji sin Henri.

Sreća poprima drugačije značenje kako bivate stariji, pametniji, širite krug prijatelja i produbljujete veze”, rekla je i dodala – “Najmanje me brinu godine. Trudim se na poslu i trudim se da budem dobra mama, ne brojim godine. Svi starimo i to je ok”

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Džulija Roberts: Život posle tridesete je blaženstvo

Izvor: Story, 14.Jan.2014, 10:32

Četrdesetšestogodišnja oskarovka izjavila je da su poslednjih 16 godina bile najbolje godine njenog života, budući da ne mor ada se nosi sa problemima koje je imala sa 20...Džulija Roberts. Foto: Getty images

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.