Izvor: Nezavisne Novine, 13.Dec.2017, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž i Amal Kluni se izvinili putnicima na letu

Porodica Kluni, Džordž i Amal, unaprijed se izvinila putnicima u avionu na letu za Veliku Britanju zbog buke koju će možda izazovu njihovi šestomjesečni blizanaci Ema i Aleksandar i podjelili im slušalice na kojima je pisalo "Izvinite unapred".

Putnici na tom letu mogu se pohvaliti da u svom vlasništvu imaju poklon koji im je neočekivano poslala porodica Kluni.

Amal i Džordž znali su da bi na dugom putovanju bebe mogle biti razdražljive u avionu, pa odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da se unapred izvine putnicima i "ublaže im muke" nečim što će bez greške zaglušiti dječji plač.

Časopis Pipl piše da su Amal i Džordž svim putnicima u avionu na početku ljeta poslali slušalice uz poruku "Izvinite unapred".

Uz simpatičan gest par je odradio i malu promotivnu kampanju jer je na slušalicama koje su podijelili putnicima bio istaknut logo Džordžove tekile Kazamigos.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Amal i Džordž dali slušalice putnicima da ne slušaju njihovu decu!

Izvor: Prva.rs, 14.Dec.2017, 12:01

Džordž Kluni smislio je kako da let do Velike Britanije sa suprugom i decom bude prijatan za njih dvoje, ali i za putnike..Glumac je svim putnicima u avionu podelio slušalice koje upotpunosti izoluju zvuk koji se širi u prostoriji, želeći da ih poštedi potencijalnog besnog plača blizanaca.."Njih...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.