Džordž Majkl izazvao saobraćajni udes

Izvor: RTS, 17.Avg.2009, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Majkl izazvao saobraćajni udes

Poznati pevač Džordž Majkl uhapšen je zato što je izazvao sudar na jednom lokalnom putu u Engleskoj, ali je nakon policijskog ispitivanja pušten bez podignute optužnice.

Britanska policija saslušala je pevača Džordža Majkla nakon što je izazvao saobraćajni udes, prilikom kojeg je njegov srebrni "lendrover" džip udario u kamion u blizini Redinga, na jugoistoku Engleske.

Policija Loden Velija je saopštila da je posle udesa u ranim jutarnjim satima u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << privela 46-godišnjeg muškarca koji je pet sati kasnije (u 05.55 h) pušten i protiv kojeg nije podignuta optužnica.

Majkl je u subotu potvrdio da se incident dogodio, ali je u saopštenju za javnost naveo da je bio "savršeno trezan".

Tabloid "San" je preneo reči vozača kamiona Lorija Roua koji je rekao da mu je pevač nakon udesa delovao zbunjeno i omamljeno, kao da ne zna šta se dogodilo, i da je krivudao putem pre nego što ga je udario. Čak je, navodno, pokušao i da se popne u njegovu kabinu, ponavljajući "da ne želi da ide u zatvor".

Na te tvrdnje Majkl je u subotu odgovorio: "Nijedan od nas dvojice nije optužen jer smo obojica bili potpuno trezni. Obojica mislimo da je ovaj drugi kriv, što je zapravo borba oko osiguranja. Ne želim da moji obožavaoci ili moja porodica brinu čitajući to".

Oglasio se i Džordž Majklov portparol, nazvavši izjave u "Sanu" običnim smećem.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.