Džordž Kluni i njegova verenica stigli u Veneciju (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni i njegova verenica stigli u Veneciju (FOTO)

Džordž Kluni i njegova verenica, Britanka Amal Alamudin, doputovali su danas u Veneciju gde će se tokom vikenda venčati.

Budući supružnici su gondolom "Amore" stigli do luksuznog hotela "Sipriani" zajedno s prijateljima, bivšom manekenkom Sindi Kraford i njenim suprugom Rendeom Gerberom.

U Veneciju su stigle i neke zvanice, među kojima Met Dejmon, Migel Ferer, Elen Berkin i Ričard King. Očekuje se dolazak Breda Pita, Andželine Džoli, Sandre Bulok i irskog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pevača Bonoa.

Prema navodima svetskih tabloida, Kluni i njegova verenica će sutra razmeniti burme. Ceremoniju će voditi bivši gradonačelnik Venecije i dugogodišnji Klunijev prijatelj Valter Veltroni. Za sutra uveče je previđen veliki koktel i vatromet u luskuznom hotelu.

Kruže glasine da su se Kluni i Amal Alamudin već venčali u opštini, a neki mediji navode da će opštinsko venčanje biti u ponedeljak u Veneciji, jer će gradske vlasti na taj dan zatvoriti deo grada na dva sata.

Amal Alamudin (36) je Britanka libanskog porekla. Po zanimanju je advokat a u svetu je poznata po tome što su joj klijenti bili Julija Timošenko i Džulijan Asanž. Bila je savetnik generalnog sekretara UN Ban Ki-muna.

Kluni (53) je omiljeni glumic braće Koen i Stivena Soderberga, a od skora je sam počeo da se bavi režijom. Američki glumac ima za sobom jedan brak kao i brojne avanture, među kojima su sa manekenkom Lindom Snoudon, Francuskinjom Selin Balitran i Italijankom Elizabetom Kanalis.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.