Džonson uverava: Radije bih bio MRTAV u jarku nego da odložim Bregzit! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson uverava: Radije bih bio MRTAV u jarku nego da odložim Bregzit! (VIDEO)

Džonson obećava da neće tražiti produženje za Bregzit!

Britanski premijer Boris Džonson obećao je danas da nikada neće odložiti izlazak Velike Britanije iz EU, zakazan za 31. oktobar, ističući da bi radije bio mrtav u jarku nego da to uradi.

Upitan da li može da obeća britanskoj javosti da neće ići u Brisel i tražiti novo odlaganje Bregzita, Džonson je rekao: "Mogu to da obećam. Radije bih bio mrtav u jarku".

A #Brexit delay or the PM dead >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in a ditch. At the rate things are going one of them is going to happen... https://t.co/uRdaoKLDbQ

— Jack Dunne (@jackwdunne) September 5, 2019

On se, u govoru u policijskoj stanici u severnoj Engleskoj, zapitao kakva bi bila svrha daljeg odlaganja izlaska Britanije iz EU, prenosi Rojters.

Poslanici Donjeg doma britanskog parlamenta podržali su u utorak predlog zakona koji ima za cilj da spreči Bregzit bez sporazuma, kojim se Džonson obavezujue da od Brisela zatraži da se produži rok za Bregzit posle 31. oktobra.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.